Om Yun

Yun Ladegaard

Projektleder, Cand. Psych.

 

 

”Jeg tror dybest set, at alle mennesker ønsker at yde en indsats, og at arbejdet for langt de fleste, er en essentiel del af et værdigt og indholdsrigt liv”

 

 

Forskningsområde:

 

Psykisk arbejdsmiljø og arbejdsrelaterede psykiske lidelser (primært stress)

 

Min forskning henvender sig til medarbejdere på alle niveauer, arbejdsmiljøprofessionelle, behandlere af arbejdsrelaterede psykiske lidelser samt politiske aktører og beslutningstagere.

 

Yun Ladegaard forsker på Københavns Universitet, som Projektleder på et 3 årig forskningsprojekt financieret af Arbejdsmiljøforskningsfonden. I projektet samarbejder hun med Arbejds- & Miljømedicinsk Afdeling, Bispebjerg Hospital & Biostatistik fra Københavns Universitet. Derudover bidrager Arbejdsskadestyrelsen, Arbejdstilsynet, samt øvrige arbejdsmedicinske klinikker i Danmark og arbejdsmarkedets parter til projektet.

 

Yun Ladegaard er forfatter til en række videnskabelige og populærvidenskabelige artikler om håndteringen af stress på arbejdspladserne, i det danske arbejdsskadesystem samt behandling af stress.

 

Hun har deltaget i ekspertpanellet i STRESSALLIANCEN 2016 (etableret af HK, Psykiatrifonden, Hjerteforeningen, Forsikring & Pension & Bindslev A/S) og i ”Tænketank om forebyggelse af stress”, Ledernes Hovedorganisation. Derdudover er hun initiativtager & arrangør af den Årlige Danske Stressbehandlingskonference.

 

 

 

Yun Ladegaard

Projektleder, Cand. Psych.

 

Københavns Universitet

Institut for Psykologi

Arbejds- & Organisationspsykologi

 

Copyright © 2016